O skupini

 

 

Kovanček Group d.d. je krovna družba skupine podjetij, v katerih delujemo posamezniki z večletnimi izkušnjami v učinkovitem in inovativnem pridobivanju novih kupcev za različne naročnike različnih industrij, pa tudi v projektnem vodenju, izobraževanju in marketingu. Jedro sestavljajo udeleženci projekta večanja tržnega deleža naročnika iz zavarovalniške panoge v podjetju Pro Storitve d.o.o., v katerem smo skoraj 2 leti skupaj inovativno, a organizirano ustvarjali uspešno poslovno zgodbo.

V želji po nadgradnji uspešnega projekta smo se odločili za nakup podjetja Pro Storitve d.o.o. Sedaj delujemo kot grupacija in nameravamo pridobljeno znanje oziroma poslovne veščine ter predvsem prodajne tehnike ponuditi podjetjem različnih panog v celotni Sloveniji. Ambiciozno pa se oziramo tudi prek naših meja, saj se za posamezne prodajne pristope zanimajo podjetja v tujem lastništvu, ki vedno cenijo učinkovite prodajne strategije.

 

Dosežki

Česa smo kot strokovna ekipa zmožni, smo na slovenskem zavarovalniškem trgu pokazali od januarja 2018 do septembra 2019, ko smo za zavarovalnico Triglav menjali oziroma sklenili več kot 34.000 novih dopolnilnih zdravstvenih zavarovanj. Navedeno število »menjav kupcev« pomeni kar 7,5 % naročnikovega portfelja na zadevnem segmentu. Pri tem so kupci ob menjavi prejeli tudi preko 680.000 € ugodnosti v obliki bonov, unovčljivih v najbolj prepoznanih trgovskih centrih oziroma prodajalnah.

DOSEŽKI:

  • Vzpostavili smo popolnoma nov sistem pridobivanja zavarovancev.
  • Za naročnika Triglav, Zdravstveno zavarovalnico d.d. smo opravili več kot 3.340 promocij v 20 mesecih.
  • Za naročnika smo pridobili več kot 34.200 novih zavarovancev.
  • Ustvarili smo lastno bazo 307.269 kupcev z dovoljenjem za nadaljnjo obdelavo v skladu z veljavno zakonodajo.
  • Podelili smo 13.600 € izžrebancem v nagradnih igrah.
  • Mesečno je v naših nagradnih igrah sodelovalo več kot 15.000 ljudi.
  • V povprečju so naši promotorji mesečno nagovorili 45.000 ljudi.
  • Promocije smo izvajali vsak dan, na vsaj 10 različnih mestih po Sloveniji.