Za trgovske centre

NAŠE PREDNOSTI

  • Pokrijemo 10 do 12 lokacij na dan hkrati. Z našimi aktivnostmi sicer pokrivamo cca. 800 trgovskih centrov (tako večjih kot manjših). Promocije izvajamo tudi v manjših prodajalnah, kjer se do sedaj zaradi majhnosti še niso izvajale.
  • Ne motimo vaših prodajnih procesov. Priprava na promocije (postavitev prodajnega pulta itd.) se izvede pred začetkom delovnika, odhod je po zaprtju trgovskega centra.
  • Imamo maksimalno učinkovito prodajno ekipo. Naše usposabljanje poteka na podlagi prodajnih navodil oziroma delovnih protokolov, ki so iz enostavnejših internih navodil prerasla v prodajni priročnik, ki obsega prek 220 strani.
  • Vse promocije so standardizirane do potankosti. Ne glede na to, kje se promocije izvajajo, so vsi procesi enaki. Na ta način vzdržujemo kakovost na enako visokem nivoju.
  • Dodatno vršimo redni interni nadzor nad kakovostjo dela. Želeno kakovost dela zagotavljamo predvsem z notranjimi inšpekcijskimi pregledi, ki jih opravljajo izkušenejši sodelavci.


Naše promocije vedno potekajo v smislu nagradne igre, kjer stranka izpolni nagradni letak in se poteguje za nagrado. Na za stranko prijeten način pridobimo kontaktne podatke in privolitev za nadaljnje obveščanje o naših aktivnostih.

Zaradi sodelovanja z več partnerji (med drugim zavarovalnice, energetska podjetja) lahko v vašem centru vedno ohranjamo svežo ponudbo. Ob sklenitvi pogodbenega razmerja z omenjenimi partnerji vsak kupec dobi darilo v obliki vrednostnega bona za vašo prodajalno (10/20/30/40 €). V 20-tih mesecih smo v 3.341 promocijskih dneh podelili za 680.000 € vrednostnih bonov.

V našem podjetju sicer kupcem ponujamo dva načina sklepanja pogodbenih razmerij z našimi partnerji; neposrednega na promocijah in posrednega prek spletne platforme. Pri obeh načinih kupci prejmejo bone ugodnosti za vašo prodajalno.